Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Scouting Polaris Heerenveen, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en Scouting Polaris ontvangt hiervoor geld in de groepskas. Via de categorieën boven in het menu van Sponsorkliks kan je tevens bij veel webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Scouting Polaris En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je Scouting Polaris ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Scouting Polaris. Voor jou een kleine moeite, voor Scouting Polaris directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Scouting Polaris een warm hart toedragen.

Hoe sponsor je Scouting Polaris Heerenveen gratis?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Scouting Polaris. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt precies hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Scouting Polaris hier direct van!

Rechts onderaan elke pagina op onze website staat een Sponsor gratis knop, waarin ook de opbrengst te zien is. Klik daarop en je komt direct op onze eigen pagina terecht. Kies de winkel waar je wil gaan shoppen en de commissie komt bij ons terecht! Verder staat onderaan deze pagina een venster met daarin al onze Sponsorkliks pagina geladen.

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Eenvoudig Scouting Polaris sponsoren vanaf je telefoon? Download dan de Android of IOS/Apple app. Zoek bij de sponsordoelen op "Polaris" om ons te kiezen. Let wel op: bij winkelen via de app van een winkel ontvangen we geen commissie!

Scouting Polaris wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zeilschool Pean