Speltakteken welpen

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de welpen en speel mee in de jungle!

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Bij Scouting Polaris beleef je samen met de figuren uit het Jungleboek allerlei avonturen in de jungle. Welpen spelen bijvoorbeeld spannende bos spelletjes, oefenen met koken en doen creatieve programma's. Ook gaan de welpen minimaal één keer per jaar op kamp, waar ze uitdagende spellen doen en spelenderwijs veel leren.

Wil je komen kijken? Dat kan!

Meld je aan via: www.scoutingpolaris.nl/aanmelden of stuur een mail naar

De welpen opkomsten bij scouting Polaris worden geleid door

Chil / Annet - Activiteiten rond kaart en kompas, overzicht, behulpzaamheid en betrouwbaarheid, organiseren.

Raksha / Debby - Activiteiten rond bescherming, het zorgen voor elkaar, tradities, expressie en spel.

Haiti / Menno - Activiteiten rond sport en spel, feest, behulpzaamheid en organiseren.

Bagheera / Henk - activiteiten rond zintuigen, speurtochten, sluipen, problemen oplossen en windrichtingen.

Scouting Polaris wordt mede mogelijk gemaakt door: